Dutch Mounting Crew

06-29 39 15 12

Openingstijden: Ma-Vr: 08:30 -18:00 uur

Mo​ntage team

Montagedienst voor bedrijven en particulieren

Meubelmontage diensten voor bedrijven

Heb je een nieuw meubel voor je kantoor gekocht, maar heb je geen idee hoe je het moet monteren? Maak je geen zorgen want we kunnen het voor je doen. We kunnen u verzekeren dat we de expertise hebben om alle soorten meubelen op de juiste manier te monteren. 

We kunnen kantoormeubelen, modulaire meubels, bibliotheekmeubels, lockers en andere meubels installeren en monteren. Wij werken o.a.voor:

 Hotels

 Restaurants

 Kantoren

 Detailhandel

Diensten voor productassemblage

Onze montagediensten zijn beschikbaar voor elke taak. We kunnen een veelzijdig meubelmontageservice bieden. Onze meubelmonteurs zijn professioneel en ervaren in het samenstellen en demonteren van een verscheidenheid aan producten en u kunt er zeker van zijn dat u in veilige handen bent wanneer u ons inhuurt. We vervullen twee verschillende rollen:

Als assemblagebedrijf voor woninginrichting hebben we veel klanten geholpen bij het de montage van meubels en inrichting.
Als assemblagebedrijf voor kantoormeubilair hebben wij onze zakelijke klanten geholpen met het samenstellen van kantooropslag, meubels en kleine klussen.

We doen er alles aan om al onze zakelijke klanten een geweldige service te bieden. We leveren een probleemloze service op een tijdstip dat het u schikt, en hebben een volledige licentie en zijn verzekerd om de taak uit te voeren.

Meubelservices demonteren

We zetten meubels en elektrische apparatuur niet alleen in elkaar, we halen het ook uit elkaar! 
We zijn niet alleen een montagebedrijf voor huis- en kantoormeubelen, we zijn ook een demontagebedrijf voor meubelen en kantoormeubilair.

Hoe vaak heb je moeite om meubels in elkaar te zetten en als het tijd is om ze uit elkaar te halen, wordt het een veel moeilijkere taak? Wij zijn hier om u te helpen in deze omstandigheden. Wij kunnen uw meubels en apparatuur uit elkaar halen en indien nodig helpen bij het verplaatsen ervan. We kunnen ze zelfs aan de andere kant weer in elkaar zetten, wat u veel tijd en moeite bespaart.

Bespaar uzelf het lezen van verwarrende handleidingen

Ons bedrijf is zich ervan bewust dat niet alle instructies voor het monteren van meubels gemakkelijk te begrijpen en te volgen zijn. Soms kunnen de instructies behoorlijk verwarrend zijn, waarbij je veel tijd moet besteden aan het begrijpen en absorberen van alle dingen die daar zijn geschreven. Dus als u uzelf de moeite wilt besparen om verwarrende instructies te lezen, huur dan ons team in. Met onze hulp kunt u achterover leunen en ontspannen of veel belangrijkere dingen doen dan uw meubels in elkaar zetten.

Correcte en vakkundig montage van meubels

Het is inderdaad erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het meubilair correct is gemonteerd, want zo niet, dan kan het u, uw dierbaren in gevaar brengen. Daarom zorgen wij voor de juiste montage van uw meubelen. We werken immers al jaren in deze branche en met meubelen en dus weet je zeker dat we daar goed werk van kunnen maken. Niet alleen als u uw meubelen zou moeten demonteren, u kunt ook veel op ons vertrouwen, vooral omdat we weten dat het demonteren van meubelen net zo moeilijk is als het monteren ervan.

Onze diensten zijn altijd beschikbaar voor al uw montagebehoeften. Of uw meubelen die gemonteerd moeten worden groot of klein zijn, u kunt altijd op onze diensten rekenen. U bent er ook zeker van dat u de juiste keuze hebt gemaakt door voor ons te kiezen, aangezien al onze medewerkers zeer ervaren en professioneel zijn in deze branche. U kunt er dus zeker van zijn dat u bij ons veilig bent.

We werken voor uw gemak en we willen alle last van uw kant wegnemen. Ook de montage en demontage van uw meubelen kunnen wij voor u uitvoeren. Dus de volgende keer dat u dergelijke diensten nodig heeft, hoeft u ons alleen maar te bellen. Neem vandaag nog contact met ons op! 

We hebben allemaal wel eens een helpende hand nodig gehad bij het monteren of demonteren van meubels. Thuis of op kantoor ontkom je niet aan de zware, lastige en soms ondoorgrondelijke taak om meubels op te zetten. 
Bijna elke grote nieuwe aankoop voor thuis of op kantoor wordt tegenwoordig ongemonteerd verpakt geleverd. Voor klussen die te groot, moeilijk, zwaar of tijdrovend voor u zijn om uit te voeren, kunnen wij u helpen.